John Amatt

John Amatt

John Amatt kender til hårde tider og værdien af kampen om at få det bedste frem i grupper af mennesker! Han har trods alt været lederen af et Everest-team, som oplevede fire tragiske dødsfald i to uforudsigelige uheld, inden seks klatrere nåede verdens top. Hans erfaringer på Mount Everest har lært ham noget om faren ved at blive selvglad og betydningen af, altid at sætte spørgsmålstegn ved status quo ved at søge nye veje til succes i en verden, der er under hurtig forandring. Han er den perfekte taler til at motivere dit team til at komme igennem uroen af dagens globale økonomiske verden.

John mener, at de udfordringer, der ligger i de ændringer vi oplever, vil tvinge os til at gennemtænke vores værdier og genoplive den eventyrergejst, som det moderne samfund bygger på. Det kræver mod, opfindsomhed og udholdenhed at tage denne kamp op – mod til at prøve, forpligte sig og tage flere risici, opfindsomhed til at være innovativ og kreativ ved at finde nye måder at gøre gamle ting på og udholdenhed til at blive ved med at gå fremad på trods af de tilbageslag, vi vil opleve på vejen.

John Amatt

John Amatt

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "da" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }