Kirsten Weiss

Kirsten Weiss

Kirsten Weiss er journalist, forfatter, foredragsholder og en ægte skandinav, der har specialiseret sig i at hjælpe skandinaviske virksomheder til et bedre samarbejde. På tværs af kulturelle og nationale forskelle.

Kirsten Weiss er forfatter til den meget roste bog "Når vikinger slås – hvorfor skandinaviske virksomheder har det så svært med hinanden" – og en efterspurgt foredragsholder, der med viden, indsigt og humor sætter fingeren på de steder, hvor det skandinaviske samarbejde knager.

Temaet for Kirsten Weiss foredrag og workshops er de små men betydningsfulde forskelle, der kan vokse sig store, når virksomheder skal fusionere eller samarbejde på tværs af landegrænser.

Her er samarbejdet oplagt: Et fristende hjemmemarked med 19 millioner forbrugere, der til forveksling ligner hinanden. Og styrke til at markere sig internationalt. Men ikke alle skandinaviske fusioner og samarbejder er lige lykkelige, og ved forhandlingsbordene forvandles fusionsdrømme hyppigt til landskampe. Derfor er det nyttigt at sætte fokus på forskelle og ligheder og se på, hvordan de frugtbare skandinaviske samarbejder kan skabes.

Kirsten Weiss er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun har boet og arbejdet i Stockholm, blandt andet som konsulent for SAS. Kirsten Weiss har desuden arbejdet i Danmarks Radio og har i dag sit eget kommunikationsbureau.

Kirsten Weiss taler et tydeligt og let forståeligt skandinavisk og har stor erfaring med foredrag for blandede skandinaviske grupper i hele Skandinavien.
Tonen er let og levende – og lærerig.

Pressefotos

Kirsten Weiss

Kirsten Weiss

Journalist

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2