Thomas Ebert

Thomas Ebert

Med udgangspunkt i de mange år hvor dansk ronings flagskib, Guldfireren, gik fra sejr til sejr, for senere at møde modgang, der igen kort før OL- i Beijing blev vendt til succes og endnu en OL-guld medalje, fortælles der historier fra Guldfirerens verden, der passer til jeres tema.
Som ung roer blev Thomas Ebert pludselig en del af et sammentømret mandskab, der netop havde vundet det første OL-guld i 1996. Den første tid kunne til tider være svær, da rutiner og regler fra alles side pludseligt skulle ændres for at resurser og kræfter blev udnyttet optimalt. Accepten til nytænkning og tilpasning fra alle var nødvendig.

Sidenhen har løbende udskiftninger på holdet, optimeringsprocesser på materiel, træningsprincipper, personlige kriser, manglende resultater og næsten uopnåelige sejre verden over, givet Thomas Ebert en tung ballast og mulighed for at fortælle netop den historie fra en dansk sport institution, som vil gives Jeres kursus en anderledes vinkel fra en eliteverden, hvor der ikke vises medlidenhed i både-hallen. Mange af Thomas Ebert´s oplevelser i sportens verden har han selv trukket over i sin civile karriere, først som studerende hvor studierne skulle klares sammen med træningen, sidenhen som ingeniør i en af Danmarks store virksomheder. Foredragene præsenteres som en historie fra virkelighedens verden, hvor modtageren selv må drage sine paralleller til sin egen situation. Og der lægges ikke fingre imellem, ærligheden mellem roerne er lige så vigtig som budskabet i historien til jeres foredrag….

Pressefotos

Thomas Ebert

Thomas Ebert

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2