Om Taleforum

Størst i Norden til at formidle foredragsholdere.

For dig som kunde er det en tidskrævende beslutningsproces at tiltrække ekstern kompetence. Derfor kan vi med vores viden og erfaring effektivisere din planlægning fra idé til gennemførelse. Der er et stort udvalg på markedet, og vi rådgiver både og fraråder dig i dit valg af talere. I samarbejde med os får du den rette kompetence og personlighed til dit arrangement. Den rette eksterne stemme udvikler både mennesker og arbejdspladser, samtidig med at den giver nye perspektiver og ny viden. Ved hvert arrangement tilpasser foredragsholderne deres tilgang baseret på sammenhængen.

Taleforum er en uafhængig talerformidling med fokus på at hjælpe kunder med at nå deres mål, løse problemer, møde udfordringer og blive succesfulde.

Vi blev grundlagt i 1995 og er en del af koncernen TF Group, som findes i Skandinavien og Finland. Med Europas største kompetencenetværk leverer vi tusindvis af trænere, eksperter, moderatorer, konferencierer, underholdere og inspiratorer hvert år. For at give dig som kunde de nyeste opdateringer ser vi på hundredvis af talere og auditions hvert år. Det gør, at vi hurtigere og nemmere kan levere den rette taler til dig.

At finde den rette taler bliver enkelt, lad os skabe de bedste forudsætninger for, at du kan lykkes!

Book foredragsholdere.

Når du booker gennem Taleforum, får du foredragsholdere, der passer til dine forudsætninger. Vores rådgivere har et bredt netværk med samlede erfaringer og hjælper dig hele vejen fra idé til gennemførelse. Med os får du kvalitet og tryghed, samtidig med at du sparer tid. Du kan altid nå os via chat, telefon og mail, og du behøver ikke at have nogen færdig koncept, emne eller navn i tankerne.

Det koster ikke ekstra at booke en foredragsholder gennem Taleforum. For at mindske stressen ved at finde talere hjælper vi dig ud fra budget, publikum og arrangement. Vi har foredragsholdere i forskellige prisklasser, fra cirka 15.000 kr. til over hundrede tusinde kr. Ud fra dine ønsker og krav søger vi efter egnede kandidater på markedet. Vi kontrollerer tilgængelighed og dato for taleren og håndterer det administrative, samt sørger for, at taleren er forberedt og opdateret på dit specifikke emne og arrangement.

Talergaranti - Trygt og sparer dig tid

Vores talergaranti gør, at du kan føle dig tryg med os fra start til slut. Vi erstatter foredragsholdere, som ikke kan deltage på grund af uforudsete begivenheder som aflyst trafik eller sygdom, med tilsvarende talere. Disse vil være opdaterede omkring, hvem I er, jeres formål og målet med opgaven. Du får også direkte kontakt med den taler, du har booket, for at afstemme inden arrangementet.

Hvorfor booke en foredragsholder?

Taleforum finner foredragsholdere til alle typer arrangementer. Typiske situasjoner hvor våre kunder velger å bruke eksterne foredragsholdere inkluderer kick-off, lederseminarer, produktlanseringer, videreutdanning, personalmøter, julefester og mange andre. Oppdragene kan variere fra korte og effektive foredrag til lengre seminarer og kurs.

Fagfeltene er ubegrensede og inkluderer alt fra organisasjonsutvikling, ledelse, kommunikasjon, helse, inspirasjon til filosofi. Felles for alle foredragsholderne vi formidler, er at de besitter unik kompetanse og er dyktige talere.

Sørg for at budskapet ditt formidles på best mulig måte ved å booke en ekstern foredragsholder. Det samler folk, forbedrer kommunikasjonen og klargjør mål og retninger.

Vi hjelper deg hele veien. Med oss blir det enkelt å booke en foredragsholder.

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2