Zanyar Adami
Fotograf: Andy Prhat

Zanyar Adami

Multitalentfuld inspirator med passion for forandring

Zanyar Adami er en efterspurgt foredragsholder med over tyve års erfaring i at inspirere mennesker fra talerstolen. Hans kald er at røre tilhørerne til at ændre deres syn på sig selv og deres omverden.

Zanyar er journalist, instruktør og forfatter. Han har sommertalt og medvirker regelmæssigt i Sveriges Radio med tanker for dagen. Med sin avis Gringo vandt han det store journalistpris som den yngste nogensinde. Zanyar har skrevet og instrueret prisvindende film som Gerillasonen, Senses og Hjälmen. Hans roman-debut Glaspojken blev nomineret til Adlibris-prisen og er blevet oversat til andre sprog.

Zanyar er født i en brændende krig i Kurdistan med to frihedskæmpende geriljasoldater som forældre. Da han var fem år, blev han sendt alene til Sverige for at blive reddet fra en livstruende sygdom. Forældrene sluttede sig til ham et år senere, men søsteren blev tilbage.

Han voksede op i det såkaldte "Arabdalen" i Hässelby villastad, hvor han oplevede udenforskel og diskrimination. Alt modstand fra opvæksten har han omdannet til succes med sit drive og sin optimisme. Zanyar tog parallelle eksamener i medieteknik fra Kungliga Tekniska Högskolan og journalistik fra Poppius. Derefter startede han avisen Gringo med over en million læsere som et indlæg i gratisavisen Metro. Zanyar drev et mediehus, som blandt andet arrangerede festivaler og udgav magasiner og bøger. Han har været med til at grundlægge filmselskaber og konsulentfirmaer, som har haft millionomsætning efter det første driftsår.

Den røde tråd i Zanyars Adamis karriere har altid været at tale til mennesker på en hjertelig måde, der fremkalder grin og tankevækkere. Med over 500 foredrag i bagagen, for alt fra tusind ledere i Globen til hundrede børnehavelærere i Kiruna, er han et sikkert kort at hyre uanset publikum. At lytte til Zanyar Adami er en mindeværdig og meningsfuld oplevelse, der efterlader et varigt indtryk - ingen går fra foredraget uberørt.

Foredrag:
Fra mangfoldighed til interkultur
Interkultur handler om at skabe forståelse og fremme samarbejde mellem individer og grupper fra forskellige kulturelle baggrunde. Det er en rejse mod øget inkludering og innovation. I en stadig mere multikulturel kontekst er evnen til at få forskelle til at forenes og blomstre en afgørende succesfaktor.

  • Konceptet interkultur: En uddybning af begrebet interkultur og hvordan det adskiller sig fra mangfoldighed.
  • Interkulturelle møder: Hvordan interkultur kan give nye perspektiver og berige vores arbejdspladser og liv. Hvorfor interkulturelle grupper er mere innovative, og hvordan vi udvinder den kreative kraft?
  • Forbilleder: Eksempler på organisationer og samfund, der har haft succes med at fremme interkultur og drage fordel af dens fordele.
  • Succesfaktorer: Strategier for at skabe en inkluderende arbejdsplads eller samfund, hvor alle føler sig velkomne og værdifulde.

Zanyar Adami er kendt for sin ærlighed og sit mod til at tage svære emner op og udfordre fordomme på en ydmyg og lettilgængelig måde. Han deler personlige erfaringer og viser film, der gør emnet interkultur menneskeligt og forståeligt for alle. Med en solid viden om mangfoldighedens praktiske implikationer inden for arbejdslivet og samfundet i stort giver Zanyar konkrete råd til at fremme en kultur af samarbejde, der øger lønsomheden og trivslen. Tilhørerne får med sig grin, nye perspektiver og inspiration til at ændre.

Meningsfuldheden i (arbejds)livet
Et foredrag om at øge arbejdsglæden og motivationen ved at finde mere meningsfuldhed i sit arbejde.

Fang publikums hjerte
En unik og inspirerende foredrag om storytelling med en af Sveriges mest alsidige fortællere.

Zanyar Adami er en mester i at væve ord sammen og skabe fortællinger, der berører os dybt. Med sine foredrag, aviser, film, bøger og optrædener i radio og tv har han i tyve år fået publikum til at grine, græde og reflektere over livets mest komplekse spørgsmål. Han er flerfoldigt prisbelønnet for sin fortællekunst. Nu deler han sine værktøjer for, hvordan du kan bruge storytelling til at nå andres hjerter med dine inderlige budskaber.

Med sin alsidige erfaring med forskellige udtryksmidler har Zanyar Adami en dyb forståelse for, hvad der gør en historie grebende og mindeværdig. Han deler egne fortællinger, der tager dig med på en følelsesmæssig rejse og eksemplificerer fortællekunsten på en konkret og engagerende måde.

Under foredraget vil Zanyar dele praktiske teknikker og strategier for at forbedre din evne til at fortælle rørende historier, der ændrer adfærd. Du lærer blandt andet, hvordan du kommunikerer dine værdier og budskaber, så de skaber merværdi. Et foredrag, der vil inspirere og ændre din måde at bruge fortællinger i din professionelle og personlige udvikling på.

Pressefotos

Zanyar Adami

Zanyar Adami

Fotograf: Andy Prhat

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2