Ulf Hall
Fotograf: Johan Olsson

Ulf Hall

Ulf Hall er seniorrådgiver og administrerende direktør for SwedeLead AB. Han har en omfattende erhvervsbaggrund som informationsdirektør i Ericsson Microelectronics og forud for det som vicepræsident for kommunikation i Ericsson Telecom. Før det arbejdede Ulf som salgschef, telecom, samt markedsdirektør for Bull og før det som informationsdirektør for Unisys.

Ulf Hall er også forfatter med flere priser i bagagen, samt foredragsholder der taler om, hvordan man med det rigtige lederskab og kommunikation opnår en rentabel vækst. Dette har han unik erfaring med, da han hos Ericsson var med til at vende krise og lukningstrussel til motivation og milliardoverskud, ved radikalt at ændre netop lederskabet og kommunikationen. Desuden har han interviewet 57 af landets mest succesrige ledere, og har fundet det som forener dem. Alt dette deler Ulf med sig af på en meget konkret og inspirerende måde i sine foredrag.

Ulf Hall mener, at lederskab og kommunikation – som han opfatter som det samme – er de vigtigste værktøjer til at omsætte strategier til handling. Alle skal forstå, hvor vi skal hen, hvordan vi kommer derhen og hvorfor. Først da kan man se sin egen rolle, blive motiveret og engageret. Den rette kommunikation og lederskab kan vende krise til succes og profit. Forkert kommunikation og dårlige ledere kan derimod forårsage dårligt helbred, tillidskrise og i værste fald at virksomheden går ned ad bakken. Dette gælder både små og store virksomheder, såvel i det private erhvervsliv som i den offentlige sektor.

Pressefotos

Ulf Hall

Ulf Hall

Fotograf: Johan Olsson

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2