Tina Monberg

Tina Monberg

Tina Monberg er advokat, psykoterapeut samt uddannet mediator ved Harvard Law School. Hun har i 8 år haft eget advokatselskab. Har herefter i 3 år fungeret som direktionsassistent i et medicinselskab med 200 ansatte. Har arbejdet sammen med advokatsamfundet om implementering af mediation i Danmark. Er medlem af American Bar Association, Section of Dispute.

Tina Monberg etablerede i 2000 mediationcenter a/s, som er et af de førende selskaber i Danmark med speciale i konflikter og samarbejde mellem individer, mellem grupper i organisationer eller mellem organisationer ved brug af mediationsmetoden og med fokus på de menneskelige relationer. Mediation er en konfliktløsningsmetode, hvor parterne af en tredjepart mediatoren bliver guidet gennem en konkret proces, således at der findes en løsning på konflikten, hvor begge parter føler sig som vindere, og hvor parterne selv tager ansvar for den fundne løsning.

Alle foredrag fra Tina Monberg er båret af ønsket om at fremme varige og ærlige relationer mellem mennesker i et ligeværdigt samarbejde. Foredragene bliver krydret med historier fra eget liv, historier fra virksomheder og fra verdenshistorien – så det går ikke kedeligt for sig.

Tina Monberg har skrevet og udgivet bogen ”To vindere – mediation som positiv konfliktløsning”, Børsens Forlag. Har endvidere skrevet indlæg i Børsens Ledelseshåndbøger ”Er der en grænse for medarbejderinvolvering?”. Har løbende deltaget i den offentlige debat med diverse artikler om mediation og konfliktløsning på fremtidens arbejdsplads.

Tina Monberg

Tina Monberg

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "da" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }