Sir Bob Geldof
Fotograf: Cole Bennetts

Sir Bob Geldof

Sir Bob Geldof er utrolig velorienteret, ikke bare om hungersnøden i Afrika og hjælpeorganisationer, men også om det politiske liv i London og i Washington, global kommunikation og forretninger. Hans foredrag er meget provokerende, og han opmuntrer og inspirerer publikum ved at motivere ved hjælp af egne erfaringer og det, han har lært af Live Aid. Som hovedforedragsholder på konferencer og aftentaler er sir Bob Geldof en av de højst rangerende og mest imponerende professionelle talere, man kan få.

Bob Geldof blev født i Dublin den 5.oktober 1954. Inden han kastede sig på musikken, begyndte Geldof som journalist ved Canadas vigtigste underground-rockblad "Georgia Straight". Yderligere erfaringer med New Musical Express og Melody Maker skærpede hans stil, og da han kom tilbage til Dublin, startede han bandet The Boomtown Rats, et af de første, der opstod i punk og new wave-eksplosionen i 1976/77. Sir Bob Geldof har altid været meget slagfærdig og ofte givet meget gode interviewer med en energi og en entusiasme som var bedre end mange af hans mere veltalende konkurrenter.

Efter Bob Geldof blev slået til ridder i juni 1986 udgav han sin selvbiografi, og indspillede derefter solo-albumet “Deep In The Heart Of Nowhere”, som blev efterfulgt af den mindre succesrige "This Is The World Calling". Sir Bob Geldof har også lavet en tv-serie for BBC1 – “Geldof In Africa” - hvor han rejste gennem Vestafrika, Centralafrika og Østafrika og gik på opdagelsesrejse på det kontinent, som resten af verden syntes at have glemt. Sir Bob Geldofs offentlige aktiviteter i den senere tid har omfattet Live 8-koncerterne, som fandt sted i London, Paris, Philadelphia, Roma og Berlin den 2. juli 2005.

Blandt flere andre anerkendelser fik Sir Bob Geldof en æresdoktorgrad fra National University of Ireland, MTVs "Free Your Mind Award 2005" og Nobel Man of Peace Award, som blev overrakt af Mikhail Gorbatsjov i 2005.

Pressefotos

Sir Bob Geldof

Sir Bob Geldof

Fotograf: Scarlet Page

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2