Rune Green

Rune Green

Rune Green har mange års erfaring i at arbejde med humoren som omdrejningspunkt. Først og fremmest er Rune en meget sjov mand, som lige fra han var ganske ung har brugt humoren i sin hverdag. Han har beskæftiget mig med humor på alle tænkelige leder og kanter. Som instruktør, tekstforfatter, festivalarrangør, PR- og markedsføringsmand – og ikke mindst i mange år som underholder både som historiefortæller, komiker og entertainer. Men også som teoretiker.

Han er uddannet dramaturg fra Århus Universitet, hvor han beskæftigede mig med at studere og forske i humor og komik. Humor har givet ham rigtig mange gode oplevelser, som han gerne vil dele med andre. Så derfor beskæftiger han sig i dag primært med at give mennesker praktiske værktøjer til at få øje på de sjove sider af livet.

Rune Green er en morsom og begavet foredragsholder, der bruger sin egen lune og skarpe humor til at fortælle om humor. Med stor selvironi, skarpe observationer og udgangspunkt i sine mange års erfaring som humorist, inspirerer han os på en munter og underholdende måde, til at bruge mere humor i hverdagen.

Rune Green

Rune Green

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "da" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }