Pernille Aalund

Pernille Aalund

En markant skikkelse i dansk medie- og forlagsverdenen

Fortsætter med at forme mediebilledet som innovativ leder og inspirerende foredragsholder, Pernille Aalund har haft en betydelig indflydelse gennem sin karriere.

Pernille Aalund begyndte sin karriere som tv-vært på Børnekanalen på den københavnske lokal-tv-station Kanal 2. Hendes vej førte hende til en række populære programmer, herunder "Vis mig dit køleskab" og TV3's talkshows "Mænd ingen adgang" og "Pernilles Univers." Kendt for sin dygtighed både foran og bag kameraet, blev Aalund en anerkendt figur i dansk medieindustri.

Aalunds virke strækker sig ud over tv-skærmene. Hun var grundlægger af kvindeportalen Oestrogen.dk, som blev en del af Aller-koncernen. Hendes rolle hos Aller Press A/S udviklede sig hurtigt, hvor hun først var idékvinde og chefredaktør for månedsmagasinet Q, og senere for ugebladet Kig Ind. Hendes ledelseskompetencer blev yderligere bekræftet, da hun i 2007 blev direktør for alle Aller Press' magasiner. Ved siden af sin direktørrolle fortsatte Aalund som tv-vært, denne gang på QTV på Kanal 4, kendt som Kvindekanalen.

I dag fortsætter Pernille Aalund med at være en populær foredragsholder, hvor hun deler sine perspektiver på karriereudvikling, kønsroller, alder og succes. Hendes evne til at inspirere og engagere sit publikum gør hende til en efterspurgt taler ved forskellige arrangementer og konferencer. Aalunds indflydelse og ledelsesstil fortsætter med at være et forbillede for mange inden for medie- og forlagsbranchen.

Pressefotos

Pernille Aalund

Pernille Aalund

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2