Michael Soussan
Fotograf: Kilian Munch

Michael Soussan

Hvordan lyder historien om den verden, vi lever i?

Fortællingens betydning i en æra af kvantepåvirkning

Michael Soussan er en anerkendt forfatter og manuskriptforfatter med en baggrund inden for journalistik, internationale anliggender og krisediplomati. Hans egen historie er blevet filmatiseret med Theo James (som Michael) og Sir Ben Kingsley i hovedrollerne. Michael har arbejdet for CNN, på K Street i Washington, ved De Forenede Nationer og som uafhængig journalist og konsulent, hvor han har taget adskillige opgaver, herunder i Irak, Congo og Afghanistan.

Michaels forelæsning Whistlebloweren handler om hans personlige historie og de lærdomme, der kan drages om, hvordan global korruption underminerer vores demokratiske institutioner og vores sikkerhed. På trods af det alvorlige emne præsenterer Michael det på en måde, der gør oplevelsen opløftende og engagerende, ved at gøre grin med mediernes ofte ensidige dækning og afsløre de skjulte sandheder.

I forelæsningen Kvantpåvirkning beskriver Michael, hvordan den radikale udvikling af vores mediesfære og nyhedsforbrug påvirker vores globale perspektiv og øger vores stress. Han forklarer dette fænomen som "krigen om din opmærksomhed" og diskuterer, hvordan algoritmer og AI former, hvad vi ser, og hvordan vi tænker. Denne forelæsning er både tankevækkende og underholdende og tilbyder en dybdegående analyse af vores moderne informationsmiljø.

Fortælling for teambuilding og ledere er en forelæsning, hvor Michael deler sin omfattende erfaring som taleskriver, producent og kommunikationsrådgiver. Han viser, hvordan fortællingens kraft kan bruges til at styrke teams, forbedre moralen og skabe effektive budskaber. Med konkrete eksempler og interaktive elementer hjælper Michael ledere og teams med at bruge fortællingsteknikker til at forbedre deres kommunikation og nå deres mål.

Michael Soussans artikler er blevet offentliggjort i The New York Times, The Wall Street Journal, Time Magazine, The New Republic, The Independent, Prospect Magazine, og han har bidraget med live-interviews til CNN, NPR, BBC, Skynews og MSNBC.

Et udvalg af forelæsninger Michael har holdt inkluderer opgaver for Harvard Club of New York, Johns Hopkins University, London School of Economics, Morgan Stanley Torch Talks, Google Talks, YouTube Build, Transparency International, den amerikanske kongres og forskellige fortrolige briefinger, herunder på en konference med United States Central Command, som fokuserede på at bruge fortælleteknikker til at modvirke ekstremistiske narrativer. Michael Soussan har vidnet foran kongressen og undervist i et skrivekursus ved New York Universitys Center for Global Affairs og er specialist i at hjælpe ledelsesteam med at møde stadigt nye udfordringer inden for kommunikation.

Video

Pressefotos

Michael Soussan

Michael Soussan

Forfatter

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2