Michael Södermalm

Michael Södermalm

Veletableret foredragsholder inden for området mental træning

Michael Södermalm har en bred teoretisk og praktisk erfaring for at kunne tale om, hvordan man vender modgang til succes, hvordan man motiverer sig selv til storbedrifter og hvordan man udvikler sit skjulte potentiale.

Michael Södermalm er en af Sveriges mest velrenommerede foredragsholdere inden for områderne mental træning, coaching, vindende lederskab og team, motivation, kommunikation, målbillede træning, service og kundebetjening. Han har en baggrund som fil.kand. og markedsøkonom, og en karriere som sælger og salgschef hos et af verdens største IT-firmaer. Med stor målrettethed og en positiv indstilling oplevede Michael store succeser og blev spået en strålende salgskarriere, indtil et vendepunkt fik ham til at skifte bane. Krisen fik ham til at komme i kontakt med, og indse, den mentale styrkes kraft og betydning, hvilket fik Michael til at uddanne sig på ny og i 1992 starte et uddannelsesfirma.

Michael Södermalm er certificeret mental træner og uddannet international coach via ICC (International Coaching Community) og har også en mastery degree i præstationspsykologi. Han er i dag en af landets bedste og mest værdsatte mentale coacher, underviser og inspirator, og har hjulpet og styrket tusinder af mennesker og virksomheder over hele verden med at turde bryde nye barrierer og opnå enestående resultater!

Han forelæser bl.a. om Mental træning og Coaching i verdensklasse, Kunsten at vende modgang til succes, Kunsten at motivere sig selv og andre, Udvikle dit potentiale og frigør din energi, Lever du for at arbejde eller arbejder du for at leve samt Motivation Effektivitet og Arbejdsglæde!

Michael blander teori med praktiske øvelser og eksempler, og med sin sprudlende karisma, humor og personlighed giver han indsigter, værktøjer og energiboosts, der er noget at skrive hjem om!

Pressefotos

Michael Södermalm

Michael Södermalm

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2