Martin Roll
Fotograf: Kenny Pek

Martin Roll

Værdiskabelse gennem brandkapital

Martin Roll er en verdenskendt tankeleder inden for værdiskabelse gennem brandkapital, drevet af enorm global erfaring og indsigt. Han faciliterer forretningsledere og organisationer i at tænke ambitiøst omkring fremtidige strategier. Ved at fokusere på at opbygge og administrere succesfulde virksomheder gennem ikoniske mærker, hjælper Martin Roll bestyrelser med at forbedre aktionærværdi og skabe bæredygtige konkurrencefordele.

Martin Roll leverer den kombinerede værdi af en erfaren international forretningsstrateg og seniorrådgiver for bestyrelser og marketingchefer i verdens største virksomheder, herunder mange selskaber i Asien. Han medbringer mere end 20 års ledelseserfaring. Martin Roll har en MBA fra INSEAD.

Martin Roll er ikke kun en meget dygtig taler og præsentør, men også en talentfuld og veluddannet moderator for paneldiskussioner og rundbordsdiskussioner. Han er en værdifuld bidragyder til enhver diskussion i topledelsen om ledelse, innovation, vækst, organisatorisk excellence og brandkapital, dens tætte forbindelse til ledelse og hvordan det driver fremragende præstationer gennem aktionærværdi.

Han bevæger sig over kontinuummet mellem industri og akademia og leverer overlegen værdi til sit globale publikum. Hvert år rejser han omfattende på alle kontinenter og taler på flere globale topniveau-konferencer. Han er en hyppig gæsteforelæser på INSEAD, Nanyang Business School, CEIBS og flere andre globale handelshøjskoler.

Martin Roll er forfatter til den globale bestseller Asian Brand Strategy, en meget overbevisende bog om rammer for asiatiske branding og den vindende formel for enhver bestyrelse. Asian Brand Strategy blev navngivet som "Best Global Business Book" af Strategy+Business magazine.

Han er en erhvervskronikør og en regelmæssig kommentator i flere globale medier. Martin Roll skriver i øjeblikket på 4 nye globale ledelsesbøger.

Pressefotos

Martin Roll

Martin Roll

Fotograf: Kenny Pek

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2