Magnus Svensson
Kok, sommelier, madkonsulent, forfatter, taler, radiopræsentør
Magnus Svensson er også kreativ leder på Restaurangakademien, og hans foredrag handler om, hvordan man laver mad, hvordan man kombinerer mad med drikke, men også om måltidets historie og om tendenserne.
Magnus Svensson er kok. Han er også cand.mag. i måltidskundskab, sommelier, forfatter, madkonsulent, konferencier, tv-kok, radiovært, foredragsholder og kreativ leder på Restaurationsakademiet. Hans foredrag handler, som det skal, om madlavning i alle dens former, om gastronomi og madglæde, men også om måltidshistorie og trends. Magnus taler også om alle de forskellige drikkevarer vi konsumerer, og gerne om kombinationen af mad og drikke.
Magnus Svensson har arbejdet på de fleste positioner inden for restaurationsbranchen, fra starten på et servicehus i Hälsingland til rektorjobbet på sommelieruddannelsen. Hovedspørgsmålet er: Hvordan ser gæsterne på os og hvordan kan vi gøre dem endnu mere tilfredse? Magnus mener, at svaret er, at man må have et helhedssyn på måltidet, eftersom det er så meget, der spiller ind for at få en gæst til at sige de forløsende ord alle restauratører må stræbe efter "men hvor var det hyggeligt og hvor smagte det godt".