Madeleine Westin

Madeleine Westin

Meteorolog, vært, forfatter og klummeskribent

Kendt fra svenske TV4 har Madeleine Westin mere eller mindre gode nyheder om vejret til os. Hun har en bred baggrund som blandt andet forsker og tv-vært. Madeleine holder også kyndige foredrag om retorik.

Madeleine Westin er meteorolog og tillige kaptajn i krigsmagten. Hun har også deltaget i en Nordpolsekspedition på isbryderen Oden. Som det første overflade skib nåede de hele vejen til Nordpolen. Madeleine har udført den ærefulde opgave at være sommertaler i radioen. Hun er også forfatter og har i dag skrevet tre populære bøger om vejret.

En af bøgerne påviser den klimaændring, vi er midt i, men som ikke træder frem på den måde, vi har forventet. Men én ting er sikker, den vil påvirke vores liv og helbred, i vores bolig, på vores arbejde og når vi rejser. En fremtidsanalyse, der giver et prognose for bl.a. flere og hårdere storme, katastrofale oversvømmelser og tørkeperioder under varme sommerdage. Det er bare nogle af de fastslåede konsekvenser af en varmere verden.

Madeleine har over årene været værtinde og er en meget værdsat taler. Som tidligere chef for Tv4's værter og i dag for Vejrredaktionen har Madeleine fundet en kombination, så hun i tilværelsen kan finde en harmoni mellem arbejde og privatliv. Retorikken ligger hende også varmt på hjerte. Hvordan du med din måde at tale, bevæge dig og engagere på formidler information.

Kombinationen af at have arbejdet som meteorolog på TV4 og kaptajn i krigsmagten i mange år gør, at hun har en unik indsigt i retorik. En retorisk færdighed som hun pædagogisk deler ud af. Fra at være et emne, der hovedsageligt fandt sted på strategisk niveau, har retorik og præsentationsteknik fået en større betydning i dagligdagen, på sociale medier, i møder, på arbejdet og i privatlivet. Det handler om at overbevise på kortere tid end før. Det egne engagement og kropssprog har stor betydning for succes.

Madeleine sejler en hel del, elsker havet og skærgården, og det var måske derfor, hun engang søgte ind på en uddannelse hos Forsvaret. Inden for forsvaret og ved Helikopterdivisionen i Berga, fik hun dermed sin uddannelse til meteorolog med kaptajns grad.

Pressefotos

Madeleine Westin

Madeleine Westin

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2