Lotte Paarup

Lotte Paarup

Lotte Paarup er fysioterapeut med mange års erfaring indenfor sport og fitness samt klinisk arbejde. Siden 1993 har hun arbejdet med formidling af træning, sundhed og velvære for mange forskellige målgrupper -topidrætsfolk, Hr. og fru Danmark, unge som ældre, patienter og til de som vil have en flad mave. Lotte er en jordnær pige fra Paarup (Fyn), som hele sit liv har været bidt af kroppen, og hvad den kan bruges til her i blandt, håndbold, fitness og Jane Fonda og endelig fysioterapi. I dag anvender Lotte sine mange års erfaring med bevægelse via formidling igennem kurser og foredrag i ind- og udland.

Lotte skriver også bøger og artikler for diverse magasiner samt udarbejder materiale til brochurer. Hun har udgivet en lang række træningsdvd´er samt lavet motionsprogrammer for Viasat Sport TV og senest DR. Hendes målgruppe spænder fra Hr. og Fru Danmark til professionelle behandlere og instruktører. Lotte er en ægte praktiker, som på levende og let fordøjelig vis formidler svære emner om kroppen, motion og sundhed.

Lotte driver til daglig internet firmaet Den Intelligente Krop, hvorfra hun også laver Personlig træning, holdtræning og Pilates. Et foredrag med Lotte er en professionel oplevelse med masser af smil på læben, brugbar information og noget at ”gå hjem med” – og Lottes entusiasme kan ikke undgå at smitte af på tilhørerne.

Lotte Paarup

Lotte Paarup

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "da" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }