Lars Olsson

Uddannelsesleder og foredragsholder

Lars Olsson

Arbejdsglæde og motivation giver resultater

At arbejdsglæde og motivation giver resultater ved vi. Men hvordan man skal gøre for at skabe de rette forudsætninger er det store spørgsmål. Det er netop det, som Lars er god til – at hjælpe jer med at skabe motiverede medarbejdere, som igen giver tilfre

Lars Olsson spreder viden om, hvad det er, der driver og motiverer os mennesker. Han hjælper dig med at udvikle din forretning ved at coache dig og dine medarbejdere i dit lederskab og i kundekontakten. Han taler om forretningssans, gruppeudvikling, arbejdsglæde, motivation, og kundeservice. Dette med en helt særlig indramning af humor, anekdoter og konkrete råd.

Lars er specialiseret i at afholde kurser og foredrag, hvor formålet er at skabe motiverede og engagerede medarbejdere. Når mennesker har det godt, præsterer de bedre, uanset om det handler om at samarbejde, møde kunder, gøre forretninger eller lede andre. I løbet af de sidste 25 år har han med sine foredrag og kurser hjulpet hundredvis af organisationer med at blive bedre til at fremhæve uudnyttet potentiale i deres medarbejdere.

Med en lettilgængelig blanding af konkrete råd, egne erfaringer og en stor dosis humor taler Lars om lederskab, forretningsforståelse, gruppeudvikling, arbejdsglæde, motivation og kundeservice.

Lars er grundlæggende uddannet økonom og var i flere år aktiv i en række organisationer både som sælger og i forskellige ledende stillinger. Tidligt i sit lederskab opdagede han den klare sammenhæng mellem arbejdsglæde og resultater. Med andre ord: når medarbejderne havde det godt, præsterede de bedre.

Emotionel intelligens og kompetence er nogle af de absolut vigtigste succesfaktorer for at opnå succes i sit arbejde, både på individ- og gruppeniveau. I sine uddannelser bruger Lars værktøjer som EQi 2.0 og er certificeret i Forandringens fire rum, SDI (personlighedsafklaring) og Udviklende Lederskab. "Hjerteligt og klart."

"Fangede gruppen vildt!"
Meget engageret og sjov som person.
Citatene som er plukket fra de evalueringer Lars gennemfører efter sine uddannelser og forelæsninger taler deres tydelige sprog — Han er en meget værdsat og flittigt benyttet foredragsholder og uddannelseskonsulent!

Pressefotos

Lars Olsson

Lars Olsson

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2