Julien S. Bourrelle

Julien S. Bourrelle

Hvordan fungerer skandinaver?

Julien S. Bourrelle er en forfatter og foredragsholder, der er blevet kendt for sin evne til at beskrive kulturelle forskelle ved hjælp af sjove illustrationer og historier fra sit liv. Han har boet i fem forskellige lande og taler fire sprog.

Julien har skrevet fem bøger om norsk, svensk og skandinavisk kultur. Han har medvirket i mange af Norges tv- og radioprogrammer og er også grundlæggeren af de populære blogs og Facebook-sider "I Love Norway" og "The Social Swede", som præsenterer norsk og svensk kultur fra en positiv og reflekterende synsvinkel for nye beboere.

Julien S. Bourrelle er en forfatter og foredragsholder, som er blevet kendt for sin evne til at beskrive kulturelle forskelle ved hjælp af sjove illustrationer og historier fra sit liv. Han har boet i fem forskellige lande og taler fire sprog.

Julien er grundlægger af Mondå Forlag AS og har en baggrund inden for kulturarbejde i Skandinavien fra sin tid i rådet for Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet (NTNU), hvor han repræsenterede visse ansatte ved universitetet. Som den første ikke-skandinaviske medlem af rådet bidrog han til at styrke den igangværende internationaliseringsproces ved NTNU.

Julien holder foredrag om kulturelle forskelle og internationalisering. Han bruger sjove historier og illustrationer til at forklare adfærd, ritualer, normer, rollemodeller og værdier, og hvordan disse kulturelle træk påvirker os og ændrer sig fra en kultur til en anden. Julien kan også hjælpe virksomheder med at forstå de kulturelle forskelle mellem de skandinaviske og nordiske lande for at fremme kontakt og lette samarbejdet.

Julien S. Bourrelle er en erfaren forfatter og foredragsholder, der kan hjælpe organisationer, offentlige myndigheder og private virksomheder med at lykkes bedre med internationalisering og drage fordel af mangfoldigheden.

Julien foretrækker at tale engelsk på scenen, men kan også holde foredrag på norsk og fransk. Han er vant til at tale for et skandinavisk publikum og kan let tilpasse sig forskellige sprog og kulturer.

Pressefotos

Julien S. Bourrelle

Julien S. Bourrelle

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "da" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }