Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz, 42, er en af TV 2 Nyhedernes faste studieværter på aftenudsendelserne kl. 19 og 22, hvor han har stor erfaring i skarpe interviews og levende debatter. Derudover har han været vært på TV 2 Nyhedernes nytårskavalkade og kongelige transmissioner. Han har tidligere været politisk reporter på DR TV-Avisen og på Jyllands-Posten, hvor han også er uddannet. Fra april 2010 skal han være TV 2s USA-korrespondent med base i Washington DC.

1) 8 timer bag kulisserne - 25 min på skærmen. En arbejdsdag som nyhedsvært

Hvordan bliver en nyhedsudsendelse til. Hvor meget er nyhedsværten involveret, hvad sker der i studiet, når der er breaking news, og hvordan får man reddet sig ud af en pinlig bommert. Foredraget er krydret med videoeksempler – også af de gange, det går helt galt.


2) ”Du svarer jo ikke på spørgsmålet”.

Hvor tit reagerer vi ikke sådan hjemme ved skærmen, når en person bliver interviewet på TV? Jesper Steinmetz fortæller om interviewets svære kunst, om den koreografi og minutiøse planlægning, der ligger bag. Og så drager han paralleller til, hvordan et tv-interview på mange måder minder om de svære samtaler, vi jævnligt har i vores dagligdag, og hvor vi ikke altid får svar på det, vi gerne vil vide – ganske enkelt fordi vi spørger forkert og ufokuseret.

Pressefotos

Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "da" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }