Gurra Krantz

Gurra Krantz

Bedste attitude vinder

Hvordan man sammensætter en kompetent gruppe, og hvordan man tænker for at vinde.

Lederskab og medarbejderskab er to hovedemner i Gurra Krantz' foredrag. Han taler blandt andet om rekruttering, individets betydning, gruppedynamik og vigtigheden af at have klare og veldefinerede mål. Hvordan får man for eksempel en gruppe individer til at trække i samme retning trods forskellige kundskaber og personligheder inden for gruppen? Gurras foredrag er lette og underholdende, samtidig med at de bygger på mange års erfaring med lederskab.

Gurra Krantz er taler, forfatter, bådebygger, sejlmager og en af Sveriges mest erfarne og velmeriterede sejlere med mere end 20 års erfaring med professionel kapsejlads med internationale besætninger. Han har solid erfaring med lederskab og gruppedynamik med blandt andet fire jorden rundt kapsejladser og to America's Cup projekter bag sig.

I Volvo Ocean Race 2001 var han skipper på Team SEB. Dette projekt sammen med erfaringerne fra de tidligere ligger som grund for Gurras præsentation/foredrag. En kapsejlads jorden rundt er en ekstrem situation, hvor mange af deltagerne er store individualister med forskellig nationalitet og kulturelle forskelle. Man bor bogstaveligt talt oven på hinanden under pressende og spartanske forhold. Fra disse oplevelser har Gurra Krantz samlet stor viden om, hvad der er vigtigt for at kunne arbejde sammen som et team og opnå gode resultater.

Gurras optræden er meget let og underholdende, samtidig med at det har en dybde. Hans foredrag handler om motivation, kammeratskab, mål, forberedelser og grundighed, lederskab og gruppedynamik. Gurra taler bl.a. om vigtigheden af at have klart definerede og tydelige mål. At få hele gruppen til at trække i samme retning trods forskellige færdigheder og personligheder i en gruppe.

Gurra er en flittigt engageret foredragsholder i virksomheder og organisationer. Han har evnen til at fange og engagere sit publikum, og hans foredrag inspirerer alle, uanset om man selv sejler eller ej. I forbindelse med sit foredrag bruger han også visuelle hjælpemidler, bl.a. en fantastisk film, der er både dramatisk og smuk.

Pressefotos

Gurra Krantz

Gurra Krantz

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2