Donnie S.C Lygonis

Donnie S.C Lygonis

Realiser dine ideer

Donnie arbejder med at hjælpe studerende og forskere med at realisere deres ideer, hvilket betyder, at han hver dag møder morgendagens teknologi og konstant er på forkant med den nyeste teknologi, inden for alt fra robotteknologi og AI til fødevarer og di

Donnie har arbejdet med idéer og innovation i egne og andres virksomheder siden slutningen af 90'erne. Til dagligt findes han på KTH Innovation i Stockholm, hvor han siden år 2009 har være medvirkende til at skabe og opbygge, hvad der i dag anses som et af verdens bedste innovationskontorer.

Ud over at hjælpe andre har Donnie også startet en hel del egne virksomheder gennem årene. Til de senere kan tælles proteinglassen Lohilo, blockchainvirksomheden Validicity (sikre anti-doping systemer) samt Future Fitness Lab (AR/VR løsninger til træning).

Han har også grundlagt stiftelsen Entreprenører Uden Grænser, som arbejder for at hjælpe lokale iværksættere i udviklingslande med at starte og drive bæredygtige virksomheder.

Ud over det har han talt på 5 TEDx events, er siden mange år jurymedlem i en række forskellige innovationsturneringer og tv-programmer, samt tilbragte et år i Silicon Valley 2015-16, hvor han var del af at starte den svenske virksomhed på Nordic Innovation House i Palo Alto på opdrag af Vinnova og Wallenbergstiftelsen.

Donnie taler gerne om, hvordan man som virksomhed kan ændre DNA og blive en virkelig innovativ organisation. Han laver også trendspotting inden for områder som AR/VR, robotteknologi, AI, Big Data og ikke mindst, hvordan man kan omdanne alle disse nye teknologiske fremskridt til nye succesfulde forretninger.

Pressefotos

Donnie S.C Lygonis

Donnie S.C Lygonis

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2