Christian Majgaard

Christian Majgaard

Christian Majgaard var chef og koncerndirektør i LEGO® Gruppen i 80’erne og 90’erne med det øverste ansvar for en bred vifte af koncernens internationale funktioner som markedsanalyse, marketing, produktudvikling, branding og forretningsudvikling, herunder opbygningen af LEGOLAND® parkerne, opbygningen af LEGO Dacta®, udvikling af robotserien LEGO Mindstorms® sammen med M.I.T. i Boston, licensaftalen med Harry Potter - og meget andet. I begyndelsen af sin karriere var han senior konsulent hos PA Consulting.
Hans internationale historik rummer medlemskab af det globale topdirektør-netværk: "Groupe d’ Ouchy" i Schweiz samt nogle år som dommer ved European Advertising Awards i London.
Christian startede egen virksomhed i 2000, hvor han nu arbejder med sine kerneinteresser: Virksomhedens idégrundlag, branding, forretningsudvikling og markedsorienteret strategiudvikling. - Med internationale virksomheder, business schools samt offentlige institutioner som sine kunder. Han gør det som professionel rådgiver, bestyrelsesmedlem, skribent og taler.
Som taler og work-shop-indpisker har han bl.a. arbejdet for koncernhovedkvartererne ved Siemens, Nokia ,Swiss Re, Nestlé, Motorola, Zürich Financials, Disneyland Paris samt Ungarns tænketank. Som rådgiver har han bl.a. arbejdet for VELUX, B&O, Danisco, Rabo Bank, Heineken, Deloitte og….LEGO.
Som bestyrelsesmedlem har han bl.a. arbejdet for Dandy, Brandtex, Kompan, Kwintet (Kansas) og Svendborg Brakes som han alle har været med til at sælge videre i sund tilstand. Han er i dag bl.a. medlem af bestyrelsen for børsnoterede BoConcept (designmøbler til menneskepriser), Inface( designbriller til menneskepriser), R82 ( prisvindende international producent af handicapmidler til børn), Bottomline (førende i strategisk og financiel kommunikation) samt Creo Arkitekter ( bla. førende i design af sygehuse).

Han er bestyrelsesformand for forskningscenteret Brand Base ved Syddansk Universitet og medlem af Designrådet. Han har skrevet mange artikler og en enkelt lille bog, samt lavet undervisningsfilm og radiointerviews med DR. I en nyere bog skrevet af hollandsk-britiske professorer Trompenaars & Hampden -Turner omtales han som én af de "21 Leaders for the 21st Century".

Pressefotos

Christian Majgaard

Christian Majgaard

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2