Forside > Personligheder > Martin Roll

Martin Roll

Martin Roll er en af verdens førende eksperter indenfor ledelse og branding, og rådgiver bestyrelser og direktioner blandt de største virksomheder i Asien og på Fortune 500 listen globalt. Han er en særdeles efterspurgt og meget højt lønnet foredragsholder på over 100 af de mest indflydelserige konferencer.

Martin Roll rejser hvert år mere end 500.000 miles globalt, og arbejder i grænsefeltet mellem ledelse, branding, strategi, innovation og internationalisering, og beskæftiger sig meget med hvordan ledelse, strategi og branding skaber værdi for virksomheder og organisationer. Han er opvokset nord for København og er uddannet på Copenhagen Business School og INSEAD. Han underviser på MBA og Executive MBA programmerne på INSEAD og på andre af de førende globale business schools.

Martin Roll citeres konstant på globale medier som BBC World, CNN, CBNC, Asian Wall Street Journal med mange flere. Hans bog “Asian Brand Strategy“, blev i 2006 kåret til "Best Business Books 2006" af Strategy+Business magazine.

Kontakt os

Tel: 70 20 33 90
E-post

Foredragsholdere / Talere

Taleforum Danmark, Hammerensgade 1, 1267 København K. Tel: 70 20 33 90, E-post info@taleforum.dk

Sitemap