Bo Ekman

Bo Ekman

Grundlag af Tällberg Foundation - Indkalder til Tällberg Forum

Byen Tällberg er stærkt forbundet med Bo Ekman. Her samler Tällberg Foundation årligt sammenkomster med førende personer fra forskellige lande og med forskellige baggrunde for at tale om vores globaliserede verden og dens problemer.

Bo Ekman er grundlægger og bestyrelsesformand for Tällberg Foundation, som regelmæssigt afholder Tällberg Forum, et møde, hvor ledende personer med forskellige baggrunde fra forskellige lande og med forskellige tanker og idéer samles for at give hinanden nye impulser og for at diskutere, hvordan vores stadig mere globaliserede verden vil påvirke os. Bo er også tilknyttet Tällberg Advisors, en svensk "tænketank", som arbejder med konsulentopgaver for at vise, hvordan en foranderlig omverden vil påvirke organisationer.

Bo Ekman er også forfatter til flere bøger og en ivrig samfundsdebattør, der bl.a. tager fat på overordnede spørgsmål omkring vores miljø. Han har en mangeårig erhvervsbaggrund inden for Volvo, og var også grundlægger af Sifo Management Group. Derudover har han arbejdet som professor ved Uppsala og Umeå Universitet. Som foredragsholder taler Bo om emner som globaliseringen og hvad den kræver i form af strategisk forandringsarbejde for virksomheder og organisationer, han taler om omverdensanalyse og forandringsarbejde og også om humanisme og virksomhedsledelse – om etik og moral i erhvervslivet.

Pressefotos

Bo Ekman

Bo Ekman

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2