Forside > Personligheder > Anne-Marie Dahl

Anne-Marie Dahl

Anne-Marie Dahl er fremtidsforsker og forfatter og driver sin egen virksomhed. Hun er en efterspurgt foredragsholder og har stor erfaring i at arbejde med fremtidsscenarier og strategiske processer. Særligt er hun meget optaget af, hvordan de mange forandringer, der finder sted både i nutiden og fremtiden, påvirker os som mennesker, forbrugere, familie, arbejdskraft etc.

Anne-Marie Dahl er uddannet cand.scient.pol. (1989) med sidefag i psykologi (2008) og har tidligere været ansat blandt andet på Instituttet for Fremtidsforskning, hos NIRAS Konsulenterne, som rådgiver på Christiansborg og været sekretariatsleder i en landboforening. Hun er forfatter til bogen "Popstars-generationen –- Nutidens unge, fremtidens arbejdskraft", Turbineforlaget 2010 og "Genveje til fremtiden - – fremtidsforskning som værktøj i virksomheden" på JP Forlag, 2006.Anne-Marie Dahl holder foredrag om en lang række emner med udgangspunkt i de megatrends, der vil påvirke især de vestlige lande i fremtiden f.eks. globalisering, overgang til et følelsessamfund og individualisering. Alle præsentationer tilpasses individuelt til det konkrete emne og den konkrete virksomhed. Sproget er let og levende og Anne-Marie Dahl gør brug af inspirerende billeder og eksempler fra dagligdagen for at illustrere sine tankevækkende budskaber om fremtiden.

Udover foredrag i Danmark har Anne-Marie Dahl holdt foredrag i Sverige, Norge, Grønland, Finland, Tyskland, Belgien, England, Slovenien og Frankrig.

Kontakt os

Tel: 70 20 33 90
E-post

Foredragsholdere / Talere

Taleforum Danmark, Hammerensgade 1, 1267 København K. Tel: 70 20 33 90, E-post info@taleforum.dk

Sitemap