Hem > Holder du foredrag?

Holder du foredrag?

Holder du selv foredrag eller kurser?

Kender du andre, der gør det?

Så kan vi fortælle dig noget spændende!

Professionelle foredragsholdere har man kunnet møde længe i andre lande. Ikke mindst i USA. I de nordiske land er denne form for beskæftigelse ganske ny, og der er ikke så mange, der lever bare af at holde foredrag. Det ved vi, da vi hos Taleforum arbejder med mange af disse mennesker, og Taleforum er Skandinaviens største formidler af foredragsholdere. Ofte er vores kunder store selskaber og organisationer.

Der er øget interesse for at invitere mennesker, der holder foredrag enten ved siden eller som del af deres arbejde. Mennesker, der oplever en virkelighed, der også er interessant for andre. Denne interesse udvises ofte af afdelinger i store virksomheder, skoler eller andre organisationer. Det er kunder, der af forskellige årsager ikke har inviteret eksterne oplægsholdere til deres arrangementer.

Nu vil vi formidle foredragsholdere til denne nye kundegruppe, og vi vil gerne komme i kontakt med mennesker, der har stor viden indenfor et bestemt område og desuden evnerne til at formidle denne viden til andre. Ring til os, hvis du mener, at du svarer til denne beskrivelse. Vi kan også hjælpe dig med at udvikle dig som taler med kompetencer som retorik, kropssprog, præsentationsteknik osv., da vi har eksperter i det fleste emner i vores kontaktnet.

» Registrér dine oplysninger i vores database med foredragsholdere

Er du ikke selv interesseret, men kender nogen, der kan og vil have den slags opgaver? Giv os et praj!

Talere

Taleforum Danmark, Hammerensgade 1, 1267 København K. Tel: 70 20 33 90, E-post info@taleforum.dk

Sitemap