Chris Skytte

Chris Skytte

Igennem det meste af sit liv har Chris Skytte arbejdet i underholdningsbranchen, fra han som barn turnerede landet rundt med lys og klar sangstemme, til i dag hvor han enten skriver musik, optræder eller sangcoacher på diverse teatre og TV/filmselskaber. Med en show- og teateruddannelse, en musikpædagogisk uddannelse og med undervisning fra forskellige klassiske og rytmiske sanglærere, har Chris Skytte igennem tiden arbejdet for Danmarks Radio, Zentropa, Amager Scenen, Østre Gasværk Teater, Taastrup Teater og Krudttønden.

De seneste år har Chris Skytte haft stor succes med at undervise virksomheder i korsang og samarbejde. De mange års erfaring han har i musik og underholdningsbranchen har givet ham god intuition, menneskekundskab, situationsfornemmelse og målrettethed. Det er den perfekte forudsætning for at motivere workshopdeltagerne til at yde deres bedste, finde talentet og få modet til at kaste sig ud i at synge og optræde. Kort sagt er Chris en gennemført musikalsk og underholdende personlighed, som forstår at få sine workshopdeltagere op på mærkerne med sin enorme energi, slagfærdighed og stærke humoristiske sans.

Chris Skytte

Chris Skytte

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "da" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }