Alexander Bard
Fotograf: Mikolai Berg

Alexander Bard

Alexander Bard, den kendte skandinaviske debattør og provokatør deltager ofte i forskellige debatprogram, hvor hans synspunkter og tanker vækker store følelser. Et yndlingsemne er Skandinavien og skandinaverne, vores plads i verden, vores syn på verden og vores syn på os selv samt det skandinaviske finansunder.

Alexander Bard forelæser i meget forskellige sammenhæng bl.a. i virksomheder og taler da helst om fremtiden, om globaliseringen, teknologi, livssyn eller kulturpolitik. Handelshøjskolen i Stockholm bruger ofte Alexander Bard som gæsteforelæser. Han udfordrer vores hverdag og vækker tanker, vi ikke tidligere har spekuleret over.

Alexander påpeger, at det er ham magtpåliggende at skræddersy sine forelæsninger efter kundens ønsker, og at han hellere afstår et job end at gøre et halvudført arbejde.

Sammen med Jan S. har Bard skrevet to bøger; Natokraterna 2000 og Det globale imperium 2002. Bard og S. arbejder i øjeblikket med en bog om psykoanalyse og neurobiologi.

Natokraterne ser ind i fremtiden og beskriver, hvordan samfundet kommer til at blive påvirket af den digitale revolution, som vi gennemgår nu.

Som forelæser er Alexander Bard både provokerende og underholdende. Hans synspunkter og udtalelser medfører ofte diskussioner bland tilskuerne, hvilket gør, at hans forelæsninger bliver noget af en interaktiv oplevelse. Ingen går uberørt fra Aleksanders forelæsning.

For mange er han måske mest kendt som et af medlemmerne i den tidligere popgruppe Army of Lovers og den nu aktuelle BWO. Andre kender ham som Alexander Bengt Magnus Bard, svensk debattør, travhest avler, psykoanalytiker, forfatter, sangskriver, musiker og producent.

Pressefotos

Alexander Bard

Alexander Bard

Fotograf: Mikolai Berg

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "da" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }